Top Guidelines Of ημιμονιμα βερνικια νυχιων

Wiki Article

Για να βοηθήσετε τα βερνίκια σας να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση. Μόλις ολοκληρώσετε το μανικιούρ, σκουπίστε καλά τον λαιμό του μπουκαλιού και κλείστε πολύ καλά το καπάκι.

·         για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.

Υγρό για την μη επεμβατική αφαίρεση των επωνυχίων γύρω από το νύχι. Η ειδική του σύνθεση μαλακώνει τα επωνύχια, για μεγαλύτερη άνεση και ακριβής εργασία στην γύρω περιοχή.

Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τα προνόμια των μελών και να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας εμπειρία αγορών με επιπρόσθετες δυνατότητες.

Προσοχή όμως, μην τα τρίψετε πολύ, διότι μπορεί να κάνετε το φυσικό νύχι αδύναμο και εύθραυστο.

 Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σαν την πρώτη ημέρα.

It seems like you ended up misusing here this element by likely as well speedy. You’ve been temporarily blocked from employing it.

Ο χρόνος και το υλικό που θα ξοδέψετε θα σας κοστίσει το ίδιο ή ίσως και περισσότερο από τη χρέωση ενός καταστήματος περιποίησης.

Η ποικιλία χρωμάτων σε συνδυασμό με την απόλυτη σταθερότητα σας προσφέρουν νύχια μοναδικά και λαμπερά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης Πληροφορίες Αποδοχή

ΜΟΔΑ Τι είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ και πόσο ασφαλές είναι; Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 Από την άλλη πλευρά τα μειονεκτήματα του είναι πρώτον ότι συνήθως είναι πιο ακριβό από τα απλά βερνίκια, αλλά λογικό, καθώς κρατάει τον τριπλάσιο καιρό.

Μετά την πλήρη αφαίρεση του ημιμόνιμου, περάστε με το μπάφερ όπου χρειάζεται και εφαρμόστε κρέμα χεριών, καθώς και λάδι για τα πετσάκια νυχιών.

Μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα προιόντα και προσφορές

Report this wiki page